ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία GRADA HOME INTERIORS έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο του επίπλου, σύγχρονου & κλασικού για σπίτια, επαγγελματικούς και εξωτερικούς χώρους. Το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι οι άρτιες σχεδιαστικές ικανότητες της εταιρείας αλλά και η προσωποποιημένη κατασκευή που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες αλλά και εταιρείες να βρουν αυτό ακριβώς που τους ταιριάζει.

Πέρα από την εξειδίκευση στην κατασκευή η ομάδα της Grada συμπληρώνεται από έμπειρους διακοσμητές που προτείνουν εντελώς δωρεάν ιδανικές και προσαρμοστικές λύσεις για το χώρο σας και σας βοηθούν να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ και τη δική σας ατμόσφαιρα.

 Grada Philosophy

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο να είμαστε πάντα μπροστά από τις ανάγκες των πελατών μας έχοντας μια σύγχρονη και πρωτότυπη προσέγγιση που δημιουργεί τάσεις στο interior design και το στυλ του χώρου σας. Εξειδικευόμαστε και ενημερωνόμαστε συνεχώς και είμαστε δίπλα σας για να σας αποκαλύψουμε όλα τα είδη, τις κατηγορίες, τις τεχνοτροπίες και τις κατασκευαστικές δυνατότητες που έχετε για να κάνετε το χώρο σας όπως ακριβώς τον φαντάζεστε.

 Έκθεση / Showroom

Στον εκθεσιακό μας χώρο στη Λ.Κνωσού 176, σε 1800τ.μ. και 5 ορόφους, μπορείτε να δείτε μια ποικιλία από σύγχρονα και κλασικά έπιπλα δικής μας κατασκευής αλλά και επώνυμα έπιπλα από τις συνεργαζομένες εταιρείες -Calligaris & Sofa Company- να ανακαλύψετε συνδυασμούς, υλικά και υφάσματα, να διαλέξετε κουρτίνες και διακοσμητικά και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει τόσο σε αισθητική όσο και σε τιμή.